Bosch Workshop Partner

Garage Troch is trots erkend Workshop Partner van Bosch.

Dankzij de praktijkgerichte opleidingen van Bosch specialisten zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Want de wereld van de autotechnologie staat alles behalve stil. Daarnaast beschikken we over de nieuwste Bosch apparatuur en onderdelen om uw auto optimaal, snel en efficiënt te onderhouden.

Geen enkel type of merk auto heeft dus nog geheimen voor ons!

Heb je autoproblemen of wens je een onderhoud?​

Contacteer ons of kom langs in onze garage.

Waarom kiezen voor Garage Troch?

Regelmatige opleiding

Dankzij frequente opleidingen, gegeven door de beste specialisten van Bosch, zijn wij steeds up-to-date met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Bosch apparatuur

Onze garage is uitgerust met de nieuwste test- en diagnose apparatuur van Bosch. Zo kunnen we snel en gericht een diagnose stellen en deze verhelpen. De Bosch-apparatuur bieden ook de mogelijkheid om allerlei software updates en procedures uit te voeren. Daarnaast hebben we toegang tot de technische informatie van alle autofabrikanten.

Bosch onderdelen

Dankzij onze samenwerking met Bosch, beschikken we over een uitgebreid aanbod van de meest kwaliteitsvolle onderdelen van Bosch. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt eender welk type wagen herstellen met de juiste onderdelen.

Snel en efficiënt

Door de professionele trainingen en onderdelen van Bosch, kunnen we iedereen de beste service en kwaliteit garanderen. Een tevreden klant is een tevreden Garage Troch!