myCar

Bij myCar kom je terecht in een netwerk van professionele autodealers die gespecialiseerd zijn in de verkoop van nieuwe en jonge stockwagens. Je kan er alle merken terugvinden aan zeer voordelige prijzen.

myCar openKLEURdagen!!!

Tot 27 maart 2021 geniet je bij aankoop van een myCar-wagen tevens van volgende voordelen:

Voor iedere bezoeker een gratis attentie!

Ontdek onze MyCar wagens

Keuze uit meer dan 700 wagens over gans België.
Jouw droomwagen gevonden? Dan laten we je auto zo snel mogelijk in onze garage leveren.

Garage Troch

Wij van Garage Troch bieden u via myCar een totaalconcept aan waarbij u naast onze professionele verkoopinfrastructuur, ook voor alle naverkoopdiensten bij ons terecht kan.

We begeleiden u bij de keuze van een financiering op maat en zorgen zelfs voor de eventuele overname van uw oude wagen. Dat in een warme en persoonlijke sfeer.

De voordelen van myCar bij Garage Troch

Wat biedt myCar?

Financiering op maat

Wij begeleiden u graag naar een financiering die bij u past. Financiering is al mogelijk vanaf €2.500! Neem contact met onze garage op voor meer informatie op jouw maat. 

Overname oude wagen

Bij aankoop van je nieuwe wagen nemen wij met plezier je oude wagen over. De prijzen van onze wagens zijn nettoprijzen, dat wil dus zeggen dat alle kortingen en premies reeds zijn afgetrokken. Je kan dus het bedrag dat wij jou bieden voor je huidige wagen, integraal aftrekken van de prijs van de nieuwe wagen. We werken niet met recyclage- of overnamepremies omdat dit achtergehouden kortingen zijn. Maar we bieden je wel de hoogste actuele marktwaarde voor jouw voertuig: eerlijk én transparant!

De prijs die wij jou voor je overname geven, is gegarandeerd tot aan de levering van de nieuwe wagen. Vind je ondertussen toch een koper die meer biedt voor jouw wagen? Dan sta je volledig vrij om dat te doen! Op die manier bekom je steeds de maximale prijs voor je overname.

Diensten naverkoop

Ook nadat je je wagen hebt aangekocht, kan je bij ons terecht voor alles wat naverkoop betreft. Wij beschikken over een volledig uitgerust atelier met ervaren technici. We voeren herstellingen uit aan wagens van alle merken en we zijn erkend bij de meest vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen. Ook na uw aankoop kan u dus blijvend terecht bij ons voor uw onderhoud en herstellingen. Voor herstellingen onder garantie kan je zelfs terecht bij elke myCar dealer in om het even welk land van Europa.

Accessoires

Wens je je wagen uit te rusten met bijkomende accessoires zoals een trekhaak, parkeersensoren, een dakgalerij, etc? Dan kan je hiervoor uiteraard ook bij ons terecht. 

Garantie

Als koper geniet u standaard overal van 1 jaar garantie bij elke garage waar u uw tweedehandswagen koopt. Wij gaan daar nog een stapje verder in! Je geniet niet alleen van 1 jaar volledige garantie op de wagens die u koopt bij ons, je krijgt er bovenop nog eens minstens 1 jaar fabrieksgarantie. In de meeste gevallen is deze fabrieksgarantie nog langer dan 1 jaar, een mooi voordeel dus!

Indien de fabrieksgarantie toch binnen het jaar na levering zou vervallen, bieden wij gratis een formule aan die vergelijkbaar is met de formule van de fabrieksgarantie. Dit via onze partner Europe Assistance.
Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om deze garantie te verlengen naar uw eigen behoeften. We geven je daarin graag meer uitleg in onze showroom of via onze contactgegevens.