Garage TROCH kiest voor de toekomst!

Datum

Geachte klant,

Garage TROCH kiest voor de toekomst!

Om U als klant een breder en ruimer gamma voertuigen te kunnen aanbieden en in te spelen op de succesvolle multi-merkenstrategie, hebben wij het genoegen U mee te delen dat wij vanaf 01/12/2020 naast onze MITSUBISHI verkoop & na-verkoop activiteiten ook deel zullen uitmaken van het MYCAR.be netwerk.

Via MYCAR.be kunnen wij U meer dan 900 nieuwe en jonge tweedehandswagens van alle merken aanbieden aan ongeziene prijzen!

Zo geniet U als klant niet alleen van een veel ruimere keuze bij ons in de showroom, u kunt tevens terecht bij uw vertrouwd garageteam waar u al jaren thuis bent!  Wij bieden u nieuwe stockwagens, demo-en directiewagens aan groothandelsprijzen en met internationale garantie.

Zo vindt u onder één dak een topselectie van het beste dat elk automerk te bieden heeft en dit aan onklopbare prijzen!

Voor alle na-verkoopactiviteiten en carrosseriewerken kunt u blijven rekenen op ons vertrouwd en bekend team dat popelt van enthousiasme om u te mogen ontvangen.

Bovendien versterken we ook onze na-verkoopafdeling door een samenwerking als BOSCH erkende werkplaats, hierdoor kunnen wij u en uw wagen de meest uitgebreide en kwaliteitsvolle service aanbieden en dit voor alle merken.

Enkele troeven van BOSCH erkende werkplaats zijn:

  • Via de meest moderne testapperatuur en de enorme achterliggende BOSCH-knowhow kunnen wij vanaf heden op elke wagen diagnose stellen alsook herstellingen en onderhoud uitvoeren.
  • Ook werken aan remmen, ophanging & schokdempers, Airco, transmissie enz…zijn mogelijk.
  • Aanbod van kwaliteitsvolle BOSCH-onderdelen voor alle merken.
  • Enz….

Uiteraard blijven wij hét aanspreekpunt voor de aankoop en onderhoud van uw MITSUBISHI.

U kan dan ook blijven rekenen op onze jarenlange expertise en ervaring, ga alvast eens een kijkje nemen op www.mycar.be om het aanbod van wagens te ontdekkenof kom dit alles bij ons ontdekken in de garage.

Hans & Martine.

Garage Troch Gentsesteenweg 145 9420 Erpe-Mere

T: 053/801804                          E-mail: mycar@garagetroch.be                                      www.garagetroch.be

Meer nieuws