CarProf

Garage Troch is trots erkend CarProf garage. Wij zijn een garage voor auto’s van alle merken en leeftijden.Wij staan voor kwaliteit en uw mobiliteit. Op basis van heldere offertes, uitstekende en persoonlijke service, montage van A-merk onderdelen en de juiste technische informatie en apparatuur legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. Welke auto u ook rijdt.
CarProf

Heb je autoproblemen of wens je een onderhoud?​

Contacteer ons of kom langs in onze garage.

Hier zijn wij specialist in:

Herstellingen & diagnose

Met moderne diagnoseapparatuur lezen wij uw auto professioneel uit om te bepalen waardoor een storing wordt veroorzaakt en hoe deze het beste verholpen kan worden. Daarnaast beschikken onze specialisten over de juiste kennis. Nieuwe auto’s zijn steeds vaker uitgerust met geavanceerde elektronica waardoor het opsporen van storingen lastiger is. Wij kunnen elke storing uitlezen ongeacht de merk of type auto dat u rijdt.

Onderhoud

Of u nu veel of weinig kilometers rijdt, elke auto heeft onderhoud nodig. Er wordt gekeken naar de gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Aan de hand daarvan beoordelen onze CarProf monteurs het geschikte onderhoud voor uw auto. Bij groot onderhoud controleren wij uw auto op een groot aantal punten. Is dit nog niet nodig? Dan voeren wij klein onderhoud uit waarbij we uw auto op de belangrijkste punten controleren.

Pechhulp

Met CarProf Pechhulp heeft u de beste hulp voor onderweg in België en de rest van Europa. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken en kunt u vertrouwen op onze service.

Seizoenscheck

Met een seizoenscheck is uw auto klaar voor elk seizoen. Uw auto wordt op essentiële punten gecontroleerd, zodat u veilig op vakantie kunt gaan. Ook als u niet op reis gaat, is het goed om de seizoenscheck te laten uitvoeren.

Remmen

De remmen vormen het belangrijkste actieve veiligheidssysteem van uw auto. Het is daarom belangrijk dat de remmen altijd goed functioneren. De specialisten van CarProf Garage Troch hebben alles in huis voor controle en onderhoud aan uw remmen.

Aircocheck

Net als de rest van uw auto heeft ook uw airco regelmatig reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd brandstofverbruik, of zelfs storingen en reparaties. Heeft uw airco te weinig koelmiddel? Dan kan uw aircopomp drooglopen en overmatig slijten. Met vaak hoge kosten als gevolg. Laat daarom de airco van uw auto tijdig vullen of bijvullen.