Mitsubishi

Japanse kwaliteit en een service met een persoonlijke aanpak. Daarmee verwelkomt ons team van specialisten u. Net zoals met ons onberispelijk onderhoud en herstellingen tegen transparante prijzen. En dat alles volgens de strenge kwaliteitseisen van Mitsubishi, ons merk dat in tevredenheidsenquêtes steeds de hoogste scores behaalt.

Garage Troch, al jaren uw vertrouwde Mitsubishi-verdeler.

Bezoek onze Mitsubishi dealer website.

Onze modellen

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een stoere SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij Mitsubishi altijd jouw ideale model kan terugvinden.

ASX

We wilden een echte alleskunner ontwikkelen. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.

OUTLANDER PHEV

Met de revolutionaire plug-in hybride EV SUV bespaar je flink op je gebruikskosten en bovendien geniet je van zijn uitmuntende 4WD-eigenschappen.

Eclipse Cross

We hebben een SUV ontwikkeld die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.

Space Star

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.

L200

De L200 is ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een moderne pick-up mag verwachten.

OUTLANDER

De ruime en veelzijdige zevenpersoons SUV van Mitsubishi. De perfecte auto voor gezinnen en volledig uitgerust voor de eisen die het moderne leven stelt aan mobiliteit.